Certificeringen

Afhangen op de bouw met KOMO-productcertificaat onder IBW2

Onze KOMO- en VCA gecertificeerde afhangploegen zorgen ervoor dat de ingemeten deuren in het juiste kozijn terechtkomen. Men voorziet de kozijnen van de juiste inkrozingen, zoals scharnieren en sluitkommen. Deze inkrozingen worden zorgvuldig voorbehandeld. Hierna worden de deuren gemonteerd en sluitend gemaakt. Samen met de uitvoering wordt er dagelijks opgeleverd, waardoor er achteraf geen problemen kunnen ontstaan.

Onze projectleider zorgt voor een goede planning en communicatie met de uitvoering. Een klantgerichte uitvoering van voorbereidende werkzaamheden, zoals orderbevestiging, routing, planning inmeten en afhangen, bouwtempo is zijn doelstelling.

TTH deuren is 1 van de weinige fabrikanten welke beschikt over een KOMO procescertificaat "afhangen van beweegbare delen in houten gevelelementen" op basis van de BRL 0808. Tevens is dit de garantie dat de deur/kozijncombinatie onder WSK2(IBW2) valt, indien uiteraard aan de gestelde normen volgens de SKH-publicatie 98-08 wordt voldaan. Ons certificaatnummer is 70026, dit en andere certificaten kunt u controleren op geldigheid op: www.skh.org

 

Voor meer informatie: info@tthdeuren.nl

<< Terug naar overzicht

3w Media