Certificeringen

Concept 1-2-3

Leveringsconcepten:

In de BRL 0803 worden 3 concepten beschreven, waarin staat binnen welke kaders de houten buitendeuren geleverd kunnen worden met een KOMO attest-met-productcertificaat.

 

Concept 1:

Alleen deuren voor dekkend werk kunnen in Concept 1 (geen transparant). Deuren zijn behandeld met een grondlaag van 120 mu. Binnen 6 maanden moeten de deuren zijn afgelakt. Hierop geen SGT-garantie, wel is Fabrieksgarantie van toepassing, omdat TTH Deuren uiteraard achter haar product staat.

 

Concept 2:

In dit bouwfase-bestendige concept zijn de deuren voorzien van een 150 mu dekkende of transparante voorlaklaag. Ook zijn alle benodigde frezingen en inkrozingen reeds in de deur aangebracht. Vanaf dit concept zijn ook naaldhouten deuren toegestaan. De samengestelde (vlakke) deuren moeten fabrieksmatig ( of onder verantwoording van TTH Deuren) worden beglaasd. De transparante deuren moeten binnen 6 maanden worden afgelakt, de dekkende deuren binnen 18 maanden. Op dit concept is de SGT-garantie van toepassing, uiteraard binnen de gestelde normen van de BRL 0803.

 

Concept 3:

Staat voor industrieel eindproduct. In dit concept is TTH Deuren verantwoordelijk voor het complete einproduct, d.w.z. dat alle deuren 170 mu afgelakt zijn, fabrieksmatig beglaasd en compleet afgemonteerd en afgehangen op de bouwplaats. Tevens vindt er door TTH Deuren ( of onder verantwoording van) bouwplaatscontrole plaats. Op dit concept is de SGT-garantie van toepassing, uiteraard binnen de gestelde normen van de BRL 0803.

 

Concept 4:

Momenteel zijn we met onze verfleverancier een onderhoudsconcept aan het ontwikkelen, wanneer daar meer duidelijkheid over is zullen wij dit zo snel mogelijk laten weten.

 

In alle concepten is het verplicht om verwerkings- en/of onderhoudsvoorschriften te overleggen.

 

Voor meer info: www.sgtonline.nl. of www.skh.org

<< Terug naar overzicht

 

 

3w Media